You are currently viewing מה זה פונדקאות
מה זה פונדקאות
מה זה פונדקאות
  • מחבר:
  • קטגוריה:כללי

פונדקאות ליחידניםפעמים רבות השאלה הראשונה העולה בראשם של הורים מיועדים ונשים המעוניינות להיות אם פונדקאית, לפני תחילת התהליך וחקירתו לעומק, היא: מה זה פונדקאות? פונדקאות הוא תהליך של נשיא עובר על ידי אישה (אם פונדקאית) עד לסיום ההיריון והלידה, במטרה למסור את התינוק לאחר הלידה להורים המיועדים. במדינת ישראל, בהתאם לחוק ניתן לערוך "פונדקאות מלאה" בלבד. במצב זה לפונדקאית אין קשר גנטי לעובר והיא נושאת את ההריון בלבד. העובר הינו ילדם הגנטי של ההורים המיועדים בתהליך הפונדקאות, ואפשרות נוספת היא שהעובר נוצר מהביצית של האם המיועדת ותרומת זרע, או מזרע של האב המיועד ותרומת ביצית. במרבית מדינות העולם קיימים חוקים והגבלות לגבי הפונדקאות והסדרת תוצאותיה. מבין מדינות אלו, במרביתן נאסרה פונדקאות תמורת רווח כספי של האם הנושאת את הילד, והותרה פונדקאות אלטרואיסטית בלבד. במדינת ישראל, הפונדקאות היא חוקית. כל התהליכים מתקיימים תחת "הועדה לנשיאת עוברים" של משרד הבריאות המאשרת פונדקאות ובהתאם לקריטריונים.

מה זה פונדקאות בישראל?

בישראל, ניתן לעשות רק "תהליך פונדקאות מלאה", הכוללת נשיאת עובר על ידי אישה – הפונדקאית, כאשר לפי החוק הישראלי, חייב להיות קשר גנטי לעובר של אחד מההורים המיועדים. השרשת העובר מתבצעת על ידי הפריה חוץ גופית ("הפריית מבחנה"). פונדקאות זו הותרה בישראל במגבלות שהגדיר המחוקק הישראלי.

  • העובר נוצר מביצית שאינה של הפונדקאית, אלא ביצית של האם המיועדת או של תורמת ביציות אלמונית. תרומת ביציות אלו נעשית עקב סיבות רפואיות שונות ובהחלטת ההורים המיועדים.
  • ניתן להשתמש בתרומת זרע, בהתאם לצורך רפואי, אך במצבים אלו, אין אפשרות להשתמש גם בתרומת ביצית.
  • בתחילת 1991, בעקבות עתירה של בני זוג שלא אפשרו להם פונדקאות, מונתה ועדה ציבורית – ועדת אלוני – על ידי שר המשפטים, לבדיקת נושא ההפריה החוץ גופית והשלכותיה. הוועדה המליצה לא לאסור על פונדקאות, אך גם לא להתיר אותה ללא מגבלות, ולבחון כל מקרה לגופו. על הזוג לעבור בחינה פסיכולוגית וייעוץ, וגם האם הנושאת (פונדקאית) צריכה להיות כשירה לכך, נפשית וגופנית.
  • בעקבות המלצות הוועדה נחקק ב-1996 חוק הסכמים לנשיאת עוברים (אישור הסכם ומעמד היילוד), התשנ"ו-1996 המסדיר עריכה ומימוש של הסכם לנשיאת עוברים, בין איש ואישה שהם בני זוג, בגירים, תושבי ישראל, שהם ההורים המיועדים, לבין האם הנושאת, שהיא בגירה תושבת ישראל, שאינה נשואה. הדרישה שהאם הנושאת תהיה לא נשואה באה למנוע חשש ממזרות, אך ועדה רשאית לאשר התקשרות עם אם נושאת שהיא אישה נשואה, אם הוכח להנחת דעתה כי לא עלה בידי ההורים המיועדים, במאמץ סביר, להתקשר בהסכם לנשיאת עוברים עם אם נושאת שאינה נשואה. בישראל כאמור, מותרת רק פונדקאות מלאה (ולא פונדקאות חלקית) – הזרע המשמש להפריה חוץ גופית הוא של האב המיועד (ברוב המקרים אלא אם יש צורך בתרומת זרע , והביצית לעולם אינה של האם הנושאת.
  • היום, הלכה למעשה, גם נשים נשואות יכולות להיות פונדקאיות ללא שום בעיה או מכשול מצד אף גורם.
  • החוק דרש שההורים המיועדים יהיו איש ואישה שהם בני זוג. בעקבות עתירה לבג"ץ (שנדחתה) לאפשר לאישה שאין לה בן זוג להתקשר בהסכם פונדקאות להולדת ילד מביצית שלה, הוקמה בשנת 2004 ועדה נוספת שנועדה לבחון את תיקון החוק. דעת הרוב בוועדה הייתה שאין מקום לתיקון החוק בטרם יצטבר מידע נוסף על יישומו במתכונתו הנוכחית. החוק מתיר לשלם לאם הפונדקאית תשלום לכיסוי הוצאותיה וכפיצוי על אובדן השׂתכרות וכדומה.
  • בתחילה לא הוסדרו בחוק אילו הורים מיועדים רשאים לבצע הליך פונדקאות, ועדת האישורים של משרד הבריאות סברה שהחוק נועד לסייע דווקא לזוגות חשוכי ילדים. ביולי 2011, קבע בג"ץ שזוגות רשאים להביא ילד לעולם באמצעות אם פונדקאית, בלי להתחשב במספר הילדים שיש להם. ב-2018 תיקנה הכנסת את החוק וקבעה שבני זוג, או אם יחידנית, אינם רשאים לבצע הליך פונדקאות אם יש להם כבר 3 ילדים ומעלה.
  • חוק עבודת נשים, המקנה זכויות שונות הקשורות בהורות, מקנה זכויות אלה, ובהן הזכות לחופשת לידה, גם להורים מיועדים וגם לפונדקאיות.

מהן הסיבות העיקריות לפנייה לפונדקאות?

  • הסיבות הרפואיות שרופאים ימליצו על פונדקאות קשורות בעיקר לבעיות רפואיות גופניות (לדוגמא נשים ללא רחם, שחלות או ביציות, נשים שהריון עלול לסכן באופן משמעותי את בריאותן, נשים שסבלו מהפלות חוזרות; וגם נשים שחוו טיפולי פוריות כושלים רבים מופנות לטיפול בעזרת פונדקאות).
  • הורים מיועדים שאינם זוגות הטרוסקסואלים, כגון זוגות גברים חד-מיניים יחידנים/יחידניות.

מהם עיקר יתרונות הפונדקאות?

כעת, משהבנתם מה זה פונדקאות, נשמח להציג בפניכם את היתרונות של הפונדקאות עבור זוגות ויחידים עם קשיים להביא תינוק לעולם בעצמם. ראשית חשוב לציין שפונדקאות מאפשרת חלופה לאימוץ ילד- כשמדברים על אימוץ, מדובר בהליך אשר אינו מאפשר להורה לגדל את הילד מיומו הראשון. כאשר בפונדקאות אתם מגדלים את הילד שלכם מרגע לידתו. כמו כן בהליך פונדקאות אחד מבני הזוג הוא ההורה הביולוגי לילד ולרוב שני בני הזוג.

למי מיועד תהליך הפונדקאות בישראל בשנת 2024?

  • הורים מיועדים להליך הפונדקאות הם בני זוג, או אם מיועדת יחידה או אב מיועד יחיד.
  • גיל הורה מיועד בעת אישור ההסכם לפחות 18 ולפחות לאחד מההורים המיועדים טרם מלאו 54 שנים. (ועדת האישורים רשאית, במקרים מיוחדים, לאשר הסכם לנשיאת עוברים אף אם לא מתקיים לגבי ההורים המיועדים התנאי לעניין הגיל המרבי).
  • ביצית או זרע המיועד לתהליך הפונדקאות הוא של אחד ההורים המיועדים (לפחות אחד מהם).
  • ההורים המיועדים להליך הפונדקאות הם תושבי ישראל
  • ההורים המיועדים להליך הפונדקאות הם בני זוג שאין להם יותר משני ילדים משותפים.
  • הורה מיועד יחיד להליך פונדקאות: שאין לו יותר משני ילדים גנטיים;
  • ההורים המיועדים להליך הפונדקאות לא הורשעו, בישראל או מחוץ לישראל, בעבירה שיש חשש של ממש לפגיעה משמעותית בטובת הילד שייוולד; במצבים בהם מתנהל נגד אחד ההורים המיועדים הליך פלילי, בישראל או מחוץ לישראל, בקשר לעבירה כאמור, רשאית ועדת האישורים של משרד הבריאות לדחות את החלטתה עד לסיום ההליך; החל בפתיחה בחקירה על פי דין.
  • הפונדקאית משתייכת לדתם של האם המיועדת או של האב המיועד; במצבים בהם כל הצדדים להסכם הם לא יהודים, רשאית ועדת האישורים לסטות מהוראות סעיף זה בהתאם לחוות דעת של איש הדת חבר הוועדה.
  • כאשר ההורים המיועדים הם זוג גברים (או ששני ההורים המיועדים בעלי תאי רבייה זכריים) – הזרע שישמש להפריה יהיה של אחד ההורים המיועדים. לא ניתן לערב זרע משני הגברים באותה הפריה לצורך הליך פונדקאות, ולא יתאפשר להפקיד לרחם פונדקאית עוברים משני אבות מיועדים באותו מחזור טיפול. אם מבוקש לבצע מחזורי טיפול הפריה שונים עם ביציות מופרות בזרע שונה, יש לקבל על כך את הסכמת הפונדקאית מראש ובמסגרת ההסכם.
  • שימוש בביציות אם מיועדת (או תורמת ביצית): יתאפשר בביציות שנשאבו עד גיל 43 (בגיל מבוגר מ-43 סיכויי ההשרשה פוחתים באופן מובהק).

מצב בריאותם של ההורים המיועדים יובא בשיקולי ועדת האישורים בעת בחינת התאמתם לתהליך.

מי יכולה להיות פונדקאית בישראל נכון לשנת 2024?

אם את אישה אשר נושאת בליבה את החלום המרגש לסייע להורים ללא ילדים להביא ילד לעולם והבנת מה זה פונדקאות, כדאי שתכירי את הוראות החוק והקריטריונים המאפשרים להיות אם נושאת (פונדקאית).

על הפונדקאית לעמוד בכללים הבאים:

  1. פונדקאית תושבת ישראל.
  2. בעת אישור ההסכם מלאו לה 22 שנים וטרם מלאו לה 39 שנים.
  3. הפונדקאית אינה נשואה, או שהיא נשואה אך:
    ועדת האישורים שוכנעה כי לא עלה בידי ההורים המיועדים, במאמץ סביר, להתקשר בהסכם לנשיאת עוברים עם פונדקאית שאינה נשואה.
    הוסברו לבן / בת זוגה של הפונדקאית השלכות ההליך לנשיאת עוברים והסיכונים הכרוכים בביצועו והיתה לו / לה הזדמנות להביע את עמדתו לפני ועדת האישורים. 
  4. הפונדקאית הרתה וילדה בעבר שלא כפונדקאית, והילדים שילדה לא הוצאו ממשמורתה בהתאם לכל דין.
  5. הפונדקאית לא הייתה פונדקאית יותר מפעמיים ולא ילדה כפונדקאית יותר מלידה אחת, כלומר, לא יאושר הסכם עם פונדקאית באחד משלושת המצבים הבאים: 
    שני הליכים הסתיימו בלידה.
    אחד מההליכים הסתיים בלידה והשני במיצוי 6 הפקדות(החזרות).
    שני ההליכים מוצו ובכל אחד בוצעו 6 הפקדות (החזרות).
  6. מצבה הבריאותי של הפונדקאית תקין, היא עברה עד 4 לידות, שהיו ללא סיבוכים ובמועד, הילודים היו במשקל לידה תקין לגיל ההיריון ולא התרחשו סיבוכים רפואיים משמעותיים במהלך ההיריון והלידה. 
  7. בשלב הגשת הבקשה המלאה, חלף זמן מהלידה האחרונה:
    לידה וגינלית – חלפה לפחות שנה (תחילת ביצוע בדיקות / איסוף מסמכים לא לפני שחלפו 11 חודשים מהלידה).
    ניתוח קיסרי – חלפה לפחות שנה וחצי (תחילת ביצוע בדיקות / איסוף מסמכים לא לפני שחלפו 17 חודשים מהניתוח הקיסרי).
  8. הפונדקאית אינה קרובת משפחה של אחד ההורים המיועדים.
  9. כל הבדיקות הרפואיות תקינות על פי דרישת הוועדה.
  10. הבדיקות הרפואיות הנדרשות של בן או בת זוגה של הפונדקאית תקינות.

אז כעת משהבנתם מה זה פונדקאות, מי יכול לפנות להליך פונדקאות ומה הם הקריטרונים כדי להיות אם נושאת (פונדקאית), הגיע הזמן לעבור לשלב הבא – בחירת סוכנות אשר תלווה אתכם בתהליך זה ותעשה עבורכם את התהליך קל וחלק יותר.

מהם יתרונות ליווי של סוכנות בהליך פונדקאות?

יש על מי להישען בתהליך הפונדקאות

הליך פונדקאות, הינו מורכב. לכל אורך הליך הפונדקאות, בכל זמן נתון, עולים חלקים דינאמיים שצריך לטפל בהם. נדרש תיאום ותכנון רב בתוך הליך הפונדקאות, לרבות חוזים משפטיים. סוכנות פונדקאות אמינה תעמיד לרשותכם מומחים המלווים הורים מיועדים ופונדקאיות במסע הפונדקאות בכל יום, כבר שנים רבות. על ידי מתן אפשרות למומחים להתמקד בניהול ובהנחיית המסע שלכם, אתם יכולים להתמקד בהכנה לבואו של תינוקכם.

אנחנו עבורכם בתהליך הפונדקאות

המטרה שלנו היא שכל תהליך פונדקאות יעבור בצורה טובה וחלקה. המציאות בפועל היא שהריונות רבים מסורתיים או פונדקאיים אינם עוברים ללא קשיים כאלה ואחרים. אנו כסוכנות פונדקאות, נמצאים כאן בשבילכם, תומכים בכם, ועוזרים לכם להצליח לעבור את כל המכשולים. אנו נהיה איתכם בתהליך הפונדקאות שלכם, נדריך אתכם ונסייע לכם בהחלטות שאתם נדרשים לקבל בכל תהליך הפונדקאות. 

תמיכה משפטית בתהליך הפונדקאות

סביר להניח שאינכם עושים הסכם פונדקאות באופן קבוע. הכרת הצד המשפטי של תהליך הפונדקאות והבנתו חשובה ביותר להליך תקין ומוצלח ככל האפשר. מרכיבים קריטיים בהליך פונדקאות הם חוזים וצרכים משפטיים. בוודאי תרצו לעבוד עם חברה לפונדקאות בישראל שיש לה עורכי דין מנוסים בדיני פונדקאות ותרומת ביציות.

אנחנו במרכז להורות באמצעות פונדקאות מעמידים לרשותכם צוות עורכי דין איכותי עם התמחות בתחום הפונדקאות. אנו נשמח להעניק לכם ייעוץ וליווי משפטי כלקוחותינו לאורך התהליך ולוודא שתצרו את ההסכם המושלם עבורכם ועבור הפונדקאית אשר מתייחס לכל היבטי הליך הפונדקאות.

סוכנות הפונדקאות שלנו מנהלת את כל התהליך הפונדקאות שלכם

ניהול הליך הפונדקאות שלכם פעמים רבות יכול להרגיש כמו משרה מלאה. עבודה עם סוכנות הפונדקאות מאפשרת לכם לקבל שירותים רבים בתחום הפונדקאות לרבות יצירת מערכת יחסים בטוחה ואמינה בין הפונדקאית וההורים המיועדים.

מהם ההיבטים ההלכתיים לפונדקאות?

עתה, משהבנתם מה זה תהליך פונדקאות, מי מתאים לו ומי יכולה להיות אם נושאת (פונדקאית), הגיע הזמן לדבר קצת על ההלכה. בין אם אתם מגיעים מהמגזר הדתי, החרדי, המסורתי או החילוני, אנו ממליצים לכם להכיר את הדינים בתהליך הפונדקאות:

 ההלכה היהודית נדרשה לפסוק בנושא הפונדקאות. פוסקי הלכה והמעיינים בה עסקו בהיבטים הלכתיים של סוגיות "תחילת החיים" במקביל להתפתחויות הטכנולוגיות ולאפשרויות הפריון החדשות שהופיעו בעטיין. הדיון ההלכתי, בנושאי הפריה מלאכותית ושלביה, התנהל בטרם לדיון בשאלות הנוגעות לפונדקאות, ופסקי ההלכה שניתנו לגבי היבטים הלכתיים של הפריה חוץ-גופית מאז שנות ה-80 של המאה ה-20, הובאו אל הדיון ההלכתי בשאלות הנוגעות לפונדקאות המלאה, שעל פי רוב פוסקי ההלכה מותרת.

  • כאשר הפונדקאית אינה יהודייה, וכאשר עושים תהליך פונדקאות בגיאורגיה כפי שאנחנו מציעים גם כן- בנוסף לאפשרות לעשות תהליך פונדקאות בישראל, התינוק הנולד אינו יהודי על-פי ההלכה, ועליו לעבור גיור קטינים. גיור זה אינו קשה או מורכב ובדרך כלל כולל טבילה במקווה.
  • כשעושים תהליך בישראל הפונדקאית חייבת להיות בת דתם של ההורים המיועדים ולכן אין צורך בגיור קטינים במקרה זה. במידה ונעשה תהליך פונדקאות בגיאורגיה והפונדקאית לא משתייכת לדת היהודית, על התינוק הנולד לעבור גיור קטינים.

הסכם פונדקאות מה הוא כולל?

הסכם פונדקאות מלאה המוסדר על פי החוק כולל הסכם כתוב בין היחיד או הזוג שעתידים לקבל את התינוק לרשותם, לבין הפונדקאית. הסכם הפונדקאות משתנה ממקרה למקרה וממדינה למדינה. בישראל הסכם הפונדקאות מחייב, אך תקף רק לאחר אישור ועדה ממשלתית מיוחדת של משרד הבריאות. בהסכם זה, מוותרת הפונדקאית על האחריות ההורית על היילוד מראש, ומעבירה אותה להורים המיועדים.

מה השכיחות של פונדקאות בישראל?

על פי נתוני משרד הבריאות:

  • בשנת 2010 נולדו 56 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל. 
  • בשנת 2011 נולדו 68 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2012 נולדו 49 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2013 נולדו 74 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2014 נולדו 76 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל. 
  • בשנת 2015 נולדו 86 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2016 נולדו 85 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2017 נולדו 61 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2018 נולדו 80 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל. 
  • בשנת 2019 נולדו 71 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2020 נולדו 63 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2021 נולדו 79 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2022 נולדו 77 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל.
  • בשנת 2023 נולדו 88 ילדים באמצעות פונדקאות בישראל. 

מהי פונדקאות מחוץ לישראל?

בתחילת המאה ה-21 גדל מספר הישראלים, הפונים לשירותי פונדקאות במדינות זרות, במיוחד בהודו, תאילנד, ארצות הברית וגיאורגיה. חלק מהפונים לפונדקאות מחוץ לישראל היו בעבר מנועים מקיום הליכי פונדקאות בישראל, בהם גברים ונשים יחידים וזוגות חד-מיניים. כמו כן, הליכי פונדקאות בחוץ היו בעבר לעיתים (אך לא תמיד) זולים באופן משמעותי. על פי נוהל של משרד הפנים, מדינת ישראל אינה מכירה באופן אוטומטי ברישום ההורות במדינה שבה התבצעה הפונדקאות, אלא דורשת מההורים המסתייעים בפונדקאית להגיש תביעה להצהרה על הורות בבית המשפט לענייני משפחה, במסגרתה מתבצעת בדיקת רקמות לצורך הוכחת התאמה גנטית בין ההורים הנטענים ליילוד. במסגרת הליכים אלו, המדינה עומדת על כך שהיילוד לא יוכנס לישראל עד לקבלת הצהרת הורות מבית המשפט. לקוחות המרכז שלנו, המרכז להורות באמצעות פונדקאות, נהנים משירות זה הניתן על ידי עורך דין מומחה בפונדקאות, עם ניסיון עשיר אשר בתהליכי פונדקאות, דבר אשר מבטיח את קבלת צו ההורות במהירות ובמקצועיות המקסימלית.

פונדקאות עבור יחידניים וחד מיניים בישראל?

בינואר 2022 עודכן החוק הישראלי המסדיר פונדקאות (חוק הסכמים לנשיאת עוברים (אישור הסכם ומעמד היילוד), תשנ"ו-1996) כך שהוא מתיר לזוגות מאותו המין לעבור תהליך של פונדקאות. עד לתיקון החוק, זוגות רבים מאותו המין, במיוחד של גברים, יכלו לעבור הליכי פונדקאות רק מחוץ לישראל (לרוב בארצות הברית ובהודו) תהליך הנחשב ליקר במיוחד ומסובך מבחינה פרוצדורלית.

כיום, החוק תוקן וגם זוגות חד מיניים, יחידניים ויחידניות, בנוסף לזוגות הטרוסקסואלים, יכולים לעבור תהליכי פונדקאות בישראל.

מה זה פונדקאות במרכז להורות באמצעות פונדקאות

המרכז להורות באמצעות פונדקאות היא סוכנות הפונדקאות הוותיקה ביותר בישראל וברשותה מעל 28 שנות ניסיון בתחום הפונדקאות. המרכז עזר עד היום למעל 3,000 זוגות ויחידניים בתהליכי פונדקאות בישראל ובגיאורגיה להפוך להורים מאושרים- מספר חסר תקדים ביחס למרכזים אחרים. המרכז להורות באמצעות פונדקאות עובד בארץ ובחו"ל, עם הגניקולוגים המובילים בתחום הפוריות והפונדקאות, כדי להבטיח את הרמה הרפואית הגבוהה ביותר ללידת ילד בריא. צוות מנהלות המרכז להורות באמצעות פונדקאות בוגרות תואר שני ומטפלות משפחתיות מוסמכות מומחיות בתחום הפונדקאות בליווי רגשי. אנו מלווים אתכם יד ביד וברגישות רבה עד לאחר הלידה. המרכז להורות באמצעות פונדקאות עומד בקריטריונים הנדרשים לליווי תהליכי פונדקאות ע"י הוועדה לאישור ההסכמים לנשיאת עוברים של משרד הבריאות.

המרכז מאפשר לכם לקבל מידע מקיף לגבי כל האופציות הקיימות לביצוע הליכי פונדקאות בארץ ובחו"ל תחת קורת גג אחת. המחירים שלנו במרכז להורות באמצעות פונדקאות הוגנים. הכספים מועברים בהדרגה בהתאם להתקדמות התהליך ולא נגבים מראש תשלומים על שירותים שלא התממשו. הפונדקאיות שלנו בגיאורגיה הן צעירות, אימהות לילדים, אינן עובדות במהלך התהליך וגרות קרוב לקליניקה ולבית החולים. למרכז מאגר גדול של תורמות ביציות מזוהות, בעלות מראה אירופאי, ניתן לקבל תמונות של המועמדות, כולן צעירות סטודנטיות אשר עוברות בדיקות גנטיות מקיפות.

אנו מקוות כי מאמר זה ענה לכם על השאלה – "מה זה פונדקאות?" ושכעת אתם מרגישים יותר ביטחון להתקדם בתהליך. נשמח לענות על כל שאלה או התלבטות.

אנו במרכז להורות באמצעות פונדקאות נשמח לעמוד לרשותכם:
מינה יולזרי 052-2907322
עדה אטיאס- 052-907889

בואו נדבר - הקפה עלינו :)

    אשמח לקבל מידע שיווקי

    תינוקות מפונדקאות - מרכז להורות

    למעלה מ-3000 תינוקות בריאים להורים מאושרים

    עדה אטיאס: 077-7298-751 | מינה יולזרי: 077-7298-751
    Call Now Button דילוג לתוכן
    1

    אם החלטתם להגשים את חלומכם להיות הורים באמצעות פונדקאות – הגעתם למקום הנכון.

    נשמח אם תשאירו לנו פרטים ואנו ניצור קשר במהלך 24 השעות הקרובות.

      אשמח לקבל מידע שיווקי

      ×